Cloudlifen IT-koordinaattori vastaa tekniikasta ja konsultoi johtoa

IT-koordinaattoripalvelun avulla asiakasorganisaatio saa käyttöönsä oman teknisen yhteyshenkilön ja asiantuntevan konsultin lisäksi myös Cloudlifen supernopean IT-tuen. Käytännössä nimetty IT-koordinaattori toimii ensisijaisena yhteyshenkilönä ja varmistaa, että IT-ympäristö toimii häiriöttömästi ja kehittyy jatkuvasti uudet teknologiat huomioiden. Tavoitteena on päivittää ajantasaista dokumentaatiota kokonaisuudesta ja pitää IT-ympäristö yksinkertaisena henkilöstöä, ylläpitoa ja tietoturvaa ajatellen. 

Kaikilla Cloudlifen IT-koordinaattoreilla on vuosien kokemus erilaisista asiakasympäristöistä ja kolmansien osapuolien kanssa toimimisesta. Asiakkainamme on niin pk-yrityksiä ja järjestöjä kuin myös monikansallisia pörssiyhtiöitä – koosta riippumatta kaikilla IT-koordinaattoripalvelumme asiakkailla on saman arkipäivän vasteaika. 

OMG IT-tuki lomailee

IT-koordinaattorin tyypillisimpiä tehtäviä ovat esimerkiksi: 

  • asiakkaan toiminnan tukeminen ja kehittäminen teknisestä näkökulmasta 
  • järjestelmän kokonaiskuvan ylläpito ja dokumentointi 
  • kolmannen osapuolen tuotteiden, hankkeiden ja arkisten IT-asioiden kanssa toimiminen 
  • henkilöstön opastaminen parhaisiin toimintatapoihin ja koulutukset 
  • johdon konsultointi, projektijohto ja raportointi

Tarpeen mukaan skaalautuva palvelu

Cloudlifen IT-koordinaattoripalvelu on kuukausihinnoiteltu kokonaisuus, jossa esimerkiksi neljän tunnin kuukausikiintiöllä tuttu Cloudlifen asiantuntija tulee kuukausittain paikan päälle ylläpitokäynnille moikkaamaan ja tarkistamaan, että kaikki toimii. Samalla myös helppari avustaa henkilöstöä etäyhteydellä. 

Jos tarvitaan lisää kapasiteettia tai tuen tarve on säännöllisesti suurempi, tuntikiintiötä voidaan nostaa, jolloin suunnitteluun ja kehitykseen voidaan lohkaista lisää aikaa. Mitä suuremman tuntikiintiö valitaan, sitä edullisempi on tuntihinta. Vastaavasti joustamme myös toiseen suuntaan eli tarpeen tullen tuntikiintiötä voidaan myös pienentää. Me Cloudlifella uskomme tyytyväisiin asiakkaisiimme ja tästä syystä määräaikaiset sopimukset ovat meillä poikkeuksia. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksemme voi irtisanoa yhden kuukauden irtisanomisajalla. 

Viimeisimmän asiakastyytyväisyyskyselymme mukaan huimat 94,2 % kyselyyn vastanneista loppukäyttäjistä suosittelisi meitä. Kokeilkaa siis tekin!