Cloudlifen asiantuntijatiimi auttaa Microsoft- ja F-Secure-palvelujen käyttöönotossa ja hyötyjen tehostamisessa. Tiimimme koostuu kuudesta IT-asiantuntijasta sekä myynnistä ja markkinoinnista. Meillä “IT-asiantuntija” tarkoittaa mukavaa osaajaa, joka rakentaa moderniin työsketelyyn kuuluvia IT-kokonaisuuksia asiakasorganisaatioille. Me osaamme kertoa teille, mikä toimii, mikä ei ja miksi suosittelemme toimimaan tietyllä tavalla – teemme vaikeasta helppoa.

Erityisosaamistamme ovat Microsoft 365-, Azure- (infra), Endpoint Manager-, Power Platform-, SharePoint- sekä Teams-kehitys- ja tukipalvelut. Autamme mielellämme myös tietoturvaan ja perinteiseen IT-infrastruktuuriin liittyvissä asioissa ja toimitamme myös lähes kaikkien suurimpien valmistajien laitteita. 

Meiltä saatte kiinteään hintaan asennettuna kannettavat tietokoneet, mobiililaitteet, lisenssit sekä muut laitteet. Cloudlife on Microsoft ja F-Secure Silver Partner.

Jouni Lehtinen

Rauhallinen, selkeästi artikuloiva Jouni suhtautuu asiakkaisiimme ja työtehtäviinsä tarkasti ja täsmällisesti. Häntä innostaa työssään asiakkaiden todella mielenkiintoiset, isot IT-ympäristöt, joissa on paitsi kehittämismahdollisuuksia niin myös pelimäistä haastetta ratkaistavaksi. “Meidän IT-tukipalvelun työ on mielestäni vähän kuin salapoliisin hommaa. Pääsemme etsimään, mikä on ongelman syy ja miettimään ratkaisuja.” 

Jounilla on asiakaspalvelunkokemusta yli 20 vuoden ajalta ja IT-kokemustakin pitkästi yli 10 vuotta. “ F-Securen tietoturvatuotteiden parissa olen työskennellyt lähes koko IT-urani ajan. Pidän siitä erityisesti, koska se on suomalainen, tuotteet ovat todella hyviä ja siihen saa tukea myös suomeksi, mikä on tällä alalla harvinaista.” Microsoftin Power Automate on Jounin uusimpia ammatillisia kiinnostuksen kohteita. “Power Automate on vaativa Microsoftin ohjelma, jolla voidaan saada paljon automatisointeja ja tehtyä mielenkiintoisia juttuja. Olin keväällä kolmipäiväisessä koulutuksessa, jossa tätä käytiin läpi.” Power Automatella voidaan sujuvoittaa työntekemistä esimerkiksi  automatisoimalla tiedostojen sijaintia sähköpostista OneDriveen tai tehtyä työkulkuja Sharepointiin.

Vapaa-ajalla Jouni pelaa mielellään ja tietokonepelit etenkin interaktiiviset tarinat ovat hänen suosikkejaan. ”Pidän siitä, että tarina on valmiiksi räätälöity ja rakennettu. Pelin pitää loppua jossakin vaiheessa. Olen huolellinen ja pikkutarkka kaikessa ja myös peleissä haluan kokea kaiken.”

Niklas Lehtinen

Tietotekniikan insinööri Niklas on löytöretkeillyt Microsoft Azuren parissa aivan alustan alkutaipaleelta lähtien. Nyt hän rakentaa työkseen asiakkaillemme Azure-ympäristöjä ja tukee heitä niiden käytössä. Niklaksesta Microsoft Azuressa parasta on, että sinne voi rakentaa koko yrityksen IT-infrastuktuurin. “Alusta kehittyy jatkuvasti ja komponentteja lisäämällä saadaan asiakkaan tarpeisiin toimiva kokonaisuus. Työssäni hienointa onkin, että saan luotua asioita, joita joku käyttää ja josta on hyötyä jollekin.”

IT-maailmassa Niklas pitää erityisesti alan ja laitteiden jatkuvasta kehityksestä. Azuren lisäksi Applen tuotteet ovat Niklaksen erityisosaamisaluetta. “Tykkään lukea alan uutuuksista, opiskella niitä sekä ottaa käyttöön. Tällä alalla ei tule tylsää! Applessa minua viehättää käyttöliittymän selkeys ja helppokäyttöisyys. Ilokseni meidänkin asiakkaat tilaavat Applen laitteita tällä hetkellä kasvavassa määrin.”

Valtteri Partanen

Tekniikka, Microsoft Intune, Green IT,  palomuurit, verkkoasemat, e-sport ja tekoäly ovat vain osa jatkuvasti asiakkaiden luona asennuksia tekevän, supersupliikin Valtterin kiinnostuksen kohteista. “Olen hyvin supliikki, mutta kuitenkin realistinen tyyppi ja tulen toimeen kaikkien kanssa. Tästä syystä viihdyn valtavan hyvin asiakasrajapinnassa jeesailemassa ja vain piipahtelen toimistolla.”

Valtteri on kiinnostunut kaikesta työhönsä liittyvästä ja hän on suunnitellut teknisiä ratkaisuja tuotteisiin Cloudlifella. Microsoft Intune-palveluun perustuva yrityksille suunnattu B2B-Autopilotti ja Green IT -laskuri ovat Valtterin aikaansaannoksia. “Microsoft Intunella suunniteltu B2B-Autopilotti vapauttaa yritysten IT:n osaamista haastavimpiin keisseihin, kun peruslaitteiden käyttöönottoon saadaan automaatio avuksi. Vastuullisuus on tällä hetkellä alalla nosteessa, joten suunnittelin Green IT laskurin, jonka avulla ohjataan asiakkaan laitteistoa ekologisempaan suuntaan. Sillä lasketaan yrityksen IT:n hiilijalanjälki ja kerrotaan sen kompensaatiomahdollisuuksista.“

Anna Hornborg

Anna lähti tavoittelemaan businessvuosien jälkeen unelmiaan IT-maailmassa. Alkujaan Anna aloitti Cloudlifessa sankarikuntamme sidekickinä ja harjoittelunsa jälkeen hänestä ei haluttu luopua. Oma-aloitteinen, reipas ja nopeasti oppiva Anna on valloittanut koko toimistomme energisellä tiedonjanoisella asenteellaan.

Junior System Witcherinä Annan työtä on IT-tukena toimiminen. Hän asentaa tietokoneita, käy asiakkaan tiloissa ylläpitokäynneillä ja tietenkin ratkaisee asiakkaiden IT-tukeen ilmoittamia pulmapähkinöitä. Anna on tiedonjanoinen ja motivoitunut IT-etsivä.

Anna tukee asiakkaitamme sekä Mac- kuin Windows-käyttöjärjestelmien parissa. Tulevaisuuden erikoistuminen on kuitenkin vielä pohdinnassa, joten Anna on valmis vastaanottamaan kaiken opin mitä eteen tulee. “Haluan oppia kaiken! Tavoitteeni on vuoden sisällä olla yhtä hyvä kuin meidän IT-tuen supersankarit.”

Tia Europaeus

Tiaa lämmittää ajatus siitä, että pk-yritykset voisivat keskittyä enemmän toimintansa kehittämiseen ja kasvuun, kun heillä on IT-, joka toimii heidän työskentelyynsä. Liikkuva työ, liukuva työaika, vaihtuvat kansainväliset tiimit, lukuisat projektit sekä etätyöskentely asettavat vaatimuksia yrityksen IT:lle. Jos tuntuu siltä, että tämän voisi tehdä nopeammin ja helpommin, niin sen todennäköisesti voi. Me liittoudumme kanssanne mielellämme miettimään, miten voisimme teitä jeesata. Jos teillä tehdään töitä paljon autossa pädiltä tai koneelta, on laitteiden ja ohjelmien taivuttava teidän työskentelyyn, ei toisin päin.

“Cloudlifelaisena pidän siitä, että pystymme jeesaamaan koko IT:n elinkaaressa. Palveluita kehitetään jatkuvasti sitä mukaan, miten asiakkaamme niitä tarvitsevat ja kehitämme tuotteita myös todennäköisiin tulevaisuuden tarpeisiin.” Esimerkiksi B2B-kotituki, Rajaton IT-etätuki ja IT-koordinaattoripalvelu toimivat yritykselle kuin yritykselle. “Nykyään kun monilla on kaikki työt koneilla niin on tärkeää, että jumitilanteissa apua saa nopeasti.”

Anders Westerholm

Kokonaisuuksien hahmottaminen, koodaus, projektien suunnittelu ja asiakaslähtöinen myynti ovat Andersin menestyksen aseet. Ensimmäisen yrityksensä hän perusti teini-ikäisenä rakentaen nettisivuja. “Olen työskennellyt aina IT:n parissa ja opiskellut alaa paljon. Näen koodeista heti, mikä on mahdollista ja mikä ei.” Nettisivujen tekeminen on vaihtunut Microsoftin monipuolisiin palveluihin, joilla autetaan asiakasta kohti menestystä ja maailmavalloitusta. Parasta Microsoftin ohjelmissa on, että ne kehittyvät koko ajan ja taipuvat  hyvinkin spesifeihin asiakastarpeisiin. Niillä saadaan tehtyä vaikka mitä tilausjärjestelmistä, automatisointiin, tiimien tehokkaaseen työskentelyyn ja toiminnanohjaukseen. “Me olemme onnistuneet kun ratkaisu ei maistu kompromissilta vaan kaikkiin haasteisiin on löydetty toimivat palvelut. Parasta on kun asiakas kokee, että asiat menivät odotettua paremmin.”

Cloudlifen asiakkaat toimivat eri toimialoilla, käytössä on valtava määrä ohjelmia ja osalla on oma IT-osasto ja osalla ei. “Haluamme päästä perille asiakkaan kokonaisuudesta, jotta voidaan yhdistää, karsia ja kehittää heidän IT-palveluitaan. Joissakin tapauksissa asiakkaat ovat tehneet mittavat vuosisäästöt lisensseissä kun IT-palvelut on päivitetty kuntoon. Ohjelmistojen kehittämisestä koitunutta tehokkuutta ja liiketoiminnan kehitystä  olisi hienoa mittaroida myös. Meillä tyytyväiset asiakkaat näkyy siinä,  että asiakastutkimuksen mukaan 94,2 % suosittelisi meitä muillekin. Meille on tärkeää,  että asiakas ymmärtää, mitä olemme tekemässä ilman teknistä jargoniaa ja kikkailua.”

Markus Helander

Asiakkuuksien hallinta ja kokonaisuuksien ymmärtäminen ovat Markuksen supervoimia. Työssään häntä kiinnostaa sekä työntekijöiden että asiakkaiden kehittymisen suunnittelu ja palasten loksahtaminen paikoilleen.  “Mielestäni on hienoa, kuinka olemme Cloudlifella onnistuneet luomaan palveluita asiakkaidemme todellisiin tarpeisiin ja paketoitua niistä kulloisellekin asiakkaalle sopivia ratkaisuja. Parasta on nähdä, kuinka tekemämme jutut todellakin toimivat asiakkaille ja se, kuinka voimme aidosti olla asiakkaillemme hyödyksi.”

Lukuisia Microsoft Office 365 -migraatioita, SharePoint-kehityshankkeita ja Teams-koulutuksia myynyt ja vetänyt Markus nimeää lempituotteekseen IT-koordinaattoripalvelun ja Rajattoman IT-etätuen. “Kun autamme asiakasta jatkuvasti arjen IT:n pyörittämisessä myös yhteistyö kehityshankkeissa nopeutuu, kun olemme jo sisällä systeemeissä. Mielestäni on tärkeää, että asiakkaan kanssa vietetään aikaa ja asiakkaaseen panostetaan. “

Microsoft-Silver-Partner
F-Secure-Silver-Partner
Lenovo-Partner-Emblem-PC-Partner-Authorized