Vuokraa Cloudlifelta työasemat, lisenssit ja IT-etätukipalvelut kiinteään kuukausihintaan. Palvelu sisältää myös laitteiden elinkaarenhallinnan aina työaseman tilauksesta sen kierrättämiseen asti. Palveluun voidaan liittää myös oheis- ja mobiililaitteita.

Työasemat toimitetaan aina käyttövalmiiksi esiasennettuna ja ne voidaan toimittaa mihin tahansa sijaintiin, jossa käyttöönoton yhteydessä on toimiva internet-yhteys. Toisinaan joitakin erikoissovelluksia voidaan joutua asentamaan vielä työaseman toimituksen yhteydessä tai etäyhteydellä.

Cloudlife vastaa asiakkaan laitteiden elinkaarenhallinnasta eli siitä, että työasemille on määritelty sopivat esiasennusprofiilit, vikatilanteissa laite huolletaan paikan päällä, laitteet on suojattu asianmukaisella tavalla ja niitä voidaan hallita etänä.

Työasema, Microsoft 365, WithSecure Elements, SaaS-varmuuskopio, rajattomasti IT-etätukea ja laitehallinta - kaikki yhdellä kuukausihinnalla.

Laitteen (työasema, oheislaite) tilausjakso on 36 kuukautta, jonka jälkeen laite palautuu Cloudlifelle. Asiakas saa ilmoituksen sopimuskauden päättymisestä etukäteen ja voi uusia päättyneen sopimuskauden laitetilauksen, jolloin palautettavan laitteen tilalle toimitetaan uusi.

Yrityksen tilanteen muuttuessa palvelun voi myös irtisanoa laitekohtaisesti kesken sopimuskauden laitekohtaista irtisanomismaksua vastaan.

Hyvin palvellut työasema saa uuden elämän tietoturvallisen tyhjennyksen jälkeen.

Palvelun sisältö lyhyesti:

Palveluun siirtyminen

Palvelun voi ottaa käyttöön kaikille tai vain osalle. Helpoin tapa laittaa homma liikkeelle on aloittaa vanhimmista työasemista ja edetä laitekannan uudistamisessa sitä mukaa, kun laitteet vanhenevat. Käyttöönotto voidaan aloittaa noin kahden viikon kuluessa tilauksesta ja toimitus kestää mahdollisen pilotoinnin pituudesta riippuen kahdesta neljään viikkoa. Cloudlife voi lunastaa käytössä olevat vanhat työasemat uusien laitteiden tieltä. Tällöin käytetyistä laitteista tehdään hyvitystarjous, joka maksetaan asiakkaalle palveluun siirtymisen yhteydessä.

Kenelle palvelu sopii?

Palvelu sopii organisaatioille, jotka arvostavat aidosti kiinteähintaisia ja kokonaisuudessaan helppokäyttöisiä palveluita. Tämä soveltuu hienosti myös niille, kenellä aika tai oma osaaminen ei riitä laitehallinnan ja päivittäisen IT-tuen laadukkaan palvelutason ylläpitämiseen. Cloudlife Total DaaS:in avulla organisaatio saa IT-palveluihin taloudellista ennustettavuutta, laitehallinnan huolettomuutta ja asiantuntevaa IT-tukea osaksi arkea. Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää. Jätä soittopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.