Cloudlifen tarina alkaa vuodesta 2015, jolloin kaksi vuosia Microsoftin palveluiden parissa työskennellyttä taitavaa IT-asiantuntijaa huomasi, että pk-yritykset tarvitsevat oman kumppaninsa auttamaan heitä Microsoft-maailmassa. Tuolloin Microsoft Office 365 oli juuri lyömässä läpi ja ajatus yritysten avustamisesta vielä mystiseen pilvimaailmaan oli näiden sankareiden mielestä 100 % varmasti lähitulevaisuuden tapa tehdä työtä. 

Ajatus siitä, että IT-järjestelmät eivät enää tarvitse omia palvelimiaan ja loputonta päivitys- ja uusimisrumbaa oli IT-asiantuntijan unelma. Varmasti he saisivat myös päättäjät innostumaan tästä. Niinpä he rakensivat tukikohtansa Helsingin Pitäjänmäkeen, pystyttivät pilvipalvelunsa, rekrytoivat lisää IT-sankareita ja alkoivat hommiin. 

Nykyään yli 500 loppukäyttäjää on Cloudlifen päivittäisen IT-tukipalvelun piirissä ja suurin osa asiakkaistamme hyödyntää toiminnassaan 100 % pilvipalveluita. Cloudlife on muotoutunut vahvaksi Microsoft-osaajaksi nimenomaan Office 365-, Azure-, Teams-, SharePoint- sekä Power Platform -alueilla. 

“Pilvipalvelut ja pk-yrityksen ketterä IT-tukipalvelu ovat meidän juttu ehdottomasti! Cloudlifen koko olemassaolo perustuu aitoon välittämiseen sekä rehellisyyteen eli siitä, että uskalletaan sanoa suoraan, jos asioita tehdään hölmösti tai mikäli IT-kustannuksissa voidaan nipistää, vaikka se tarkoittaisikin ns. meiltä pois.
Asiakkaan loppukäyttäjiä tervehditään usein jo etunimellä puhelimitse ja apua saa lähes välittömästi meille soittaessa. Ei sitä kenelläkään ole aikaa odotella puhelinjonoissa nykyään.” kertoo perustajajäsen Anders Westerholm.

Perustiedot

  • Perustettu vuonna 2015
  • Työllistää suoraan 7 henkilöä
  • 100 % avainhenkilöiden omistuksessa
  • Liikevaihto noin 700 t €, liikevoitto noin 10 % vuositasolla
  • Microsoft-pilvipalvelujen ympärille rakennettuja IT-palveluja
  • Jatkuvia IT-palveluja yli 550 loppukäyttäjälle, 11 eri maassa
Suomen Vahvimmat
Cloudlife Oy

Jopa 94,2 % asiakkaiden loppukäyttäjistä suosittelee palvelujamme. (asiakastyytyväisyyskysely Q4/2020)

Yrityksemme arvot

Meillä voidaan hyvin

Pidämme henkilökunnastamme hyvää huolta ja uskomme, että hyvin voiva henkilökunta pitää myös hyvää huolta asiakkaistamme. 

Meillä osataan

Laadukkaat yhteistyökumppanimme järjestävät koulutuksia, joihin henkilökuntamme on sitoutunut osallistumaan osaamisensa ylläpitämiseksi. Kannustamme myös jatkokoulutuksiin osallistumiseen.

Me puhumme suoraan

Meille on tärkeää, että asiakas tietää, mitä teemme ja miksi. Me puhumme asioista ja nostamme aiheita esiin. Toivomme myös suoraa palautetta asiakkailtamme. 

Me pidämme sovitusta kiinni

Ajamme asiakkaidemme etua aina, vaikka se tarkoittaisikin oman taloudellisen etumme menettämistä.