Cloudlife Total DaaS – kohti selkeää ja turvallista IT-ympäristöä

Cloudlife Total DaaS on työasemien elinkaaripalvelu, jolla työntekijälle saadaan käyttöön kaikki tarvittava kiinteällä laitekohtaisella kuukausihinnalla; kannettava, IT-tuki, lisenssit, tietoturva ja varmistukset hoidetaan kuntoon kertarysäyksellä. Palvelu sisältää esimerkiksi Microsoft Office -työpöytäsovellukset ja kattavat yritystason pilvipalvelut monipuoliseen viestintään (sähköposti, Teams ym.) 

Laite hankitaan kolmeksi vuodeksi, jonka aikana takuukorjaukset, käyttäjätuki ja jopa vakuutukset kuuluvat hintaan. Kolmen vuoden jälkeen laite palautuu Cloudlifelle ja sille tehdään tietoturvallinen tyhjennys. Tyhjennyksen jälkeen laitteelle etsitään jatkokäyttöä kuluttajapuolen käytettyjen laitteiden markkinoilla, jotta toimivaa laitetta ei tarvitse heittää roskiin. Vihreät arvot. 💜

Vanhan laitteen mennessä kiertoon, asiakas voi uusia Cloudlife Total DaaS -tilauksensa, jolloin työntekijä saa uuden laitteen jälleen täysin asennettuna ja ovelle toimitettuna. 

Palvelu sisältää seuraavat ominaisuudet:

  • Käyttövalmis kannettava toimitettuna mihin tahansa Suomeen 
  • Cloudlife Rajaton IT-etätuki 
  • Windows Autopilot -käyttöönotto 
  • Microsoft 365 Business Premium  -lisenssit 
  • F-Secure Computer Protection  -tietoturvasovellus 
  • Datto Office 365  -varmuuskopiointi 
  • Takuu ja vakuutus sopimuskauden ajaksi 
  • Tietoturvallinen tyhjennys ja laitteen kierrätys 
  • Kiinteähintainen kuukausilaskutus 

 

Cloudlife Total DaaS auttaa laitehallinnassa ja työasemien käyttöönotossa.

Palveluun siirtyminen

Palvelun voi ottaa käyttöön kaikille tai vain osalle. Helpoin tapa laittaa homma liikkeelle on aloittaa vanhimmista työasemista ja edetä laitekannan uudistamisessa sitä mukaa, kun laitteet vanhenevat. Käyttöönotto voidaan aloittaa noin kahden viikon kuluessa tilauksesta ja toimitus kestää mahdollisen pilotoinnin pituudesta riippuen kahdesta neljään viikkoa. 

Cloudlife voi lunastaa käytössä olevat vanhat työasemat uusien laitteiden tieltä. Tällöin käytetyistä laitteista tehdään hyvitystarjous, joka maksetaan asiakkaalle palveluun siirtymisen yhteydessä. 

Kenelle palvelu sopii?

Palvelu sopii organisaatioille, jotka arvostavat aidosti kiinteähintaisia ja kokonaisuudessaan helppokäyttöisiä palveluita. Tämä soveltuu hienosti myös niille, kenellä aika tai oma osaaminen ei riitä laitehallinnan ja päivittäisen IT-tuen laadukkaan palvelutason ylläpitämiseen. Cloudlife Total DaaS:n avulla organisaatio saa IT-palveluihin taloudellista ennustettavuutta, laitehallinnan huolettomuutta ja asiantuntevaa IT-tukea osaksi arkea. 

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää. Jätä soittopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Lue lisää: Cloudlife Total DaaS