Teams-tärppi: Microsoft Planner and To Do

Microsoft Planner and To Do pitää tehtävät ajantasalla

Tahdittaako sinunkin työskentelyäsi muistivihko, jonka sivuille olet tehnyt vanhan kunnon To Do -listan? Ja sen kerran kun muistikirja unohtuu kotiin, olet aivan ihmeissäsi päivän tehtäviesi kanssa. Vai mietityttääkö, miten markkinointitiimi etenee sen tärkeän asiakasprojektin kanssa jonka deadline on aivan pian? Milloin olikaan tilinpäätökseen menevien laskujen viimeinen toimituspäivä tai mitä sinun pitikään toimittaa?

Arki- ja työpäivät ovat hektisiä ja täynnä muistamista vaativia tehtäviä. Sisäinen viestintä tuntuu olevan monen yrityksen kehityskohta, johon Teams tarjoaa paljon loistavia työkaluja. Meistä Microsoftin Planner and To Do -sovellus on ehdottomasti yksi niistä. Tehtävät saa jaettua eteenpäin heti, kun ne juolahtaa mieleen, näet helposti missä kohtaa asiat etenevät ja löytyykö ketjusta pullonkauloja. Planner on loistotyökalu, jota kannattaa kokeilla.

Katso, kuinka se toimii ja kuinka käyttöönotto onnistuu: Microsoft Planner 

 

Microsoft Planner and To Do auttaa sinua:

Kiinnostaisiko oppia lisää Microsoft Teams -palvelun ominaisuuksista ja tehokkaasta työskentelystä?

Olemme toteuttaneet kymmeniä Microsoft Teams -koulutuksia asiakkaillemme ja jälleenmyyjillemme. Koulutustemme sisällöt ovat täysin räätälöitävissä, joten ne sopivat niin asiantuntijoille kuin vasta-alkajillekin. Koulutuksen tavoitteena on, että osaatte hyödyntää palvelun tarjoamia ominaisuuksia tehokkaasti.

Kouluttajillamme on pitkä kokemus Teams-palvelun hyödyntämisestä sekä SharePoint- että Teams -palveluiden kehittämisestä asiakkaillemme. Me tiedämme, mikä toimii ja mikä ei ja osaamme kertoa sen sinullekin. Autamme tekemällä vaikeista IT-asiosita helppoa.

Esimerkki Teams-koulutuksen sisällöstä vasta-alkajille:

Cloudlifen Teams-koulutus

Vie Teams-työskentely uudelle tasolle
785 / Koulutus
  • Tunnin koulutus joko etänä tai paikan päällä
  • Enintään 25 osallistujaa
  • Räätälöidyt sisällöt
Kokeile