Työmailla työskentelevien työnjohtajien on aikaisemmin täytynyt lähettää osa raporteista ja tiedostoista sähköpostilla tuotantojohdolle, jotka ovat siirtäneet niitä palvelimen sovelluksille. Lisäksi projektitiedostojen ylläpitoon käytetty ympäristö on ollut päällekkäinen jo muuten NHK Rakennuksella käytössä olevan Office 365 -palvelun kanssa.

Cloudlife toteutti NHK Rakennukselle Microsoft Teams -pohjaisen projektitiedostopalvelun, jonka sisältöä voi helposti ja turvallisesti jakaa työmaille. Lisäksi toimistolle luotiin langattoman verkon turvallisen Radius-tunnistautumisen yhteydessä VPN-yhteys, jonka avulla toimihenkilöt voivat päivittää raportteja ja hyödyntää palvelimen sovelluksia ja tiedostoja sijainnista riippumatta.

Tämä on säästänyt aikaa ja mahdollistanut laajemman työnteon myös toimistoympäristön ulkopuolella. Lisäksi Microsoft Teams -palvelun avulla säästetään kuluja, koska päällekkäisiä toimintoja projektitiedostojen ylläpitoon ei enää tarvita.

Jukka-Pekka Soila
Toimitusjohtaja
NHK Rakennus Oy

Kategoriat: Microsoft 365, Azure, Power Platform, Teams, SharePoint

NHK Rakennus Oy on pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueelle toimiva korjausrakentamisen erikoisosaaja. Olemme toimineet korjausrakentamiseen erikoistuneena rakennusliikkeenä jo vuodesta 1993.

www.nhkrakennus.fi