Climeconille tulee sähköpostitse paljon projekteihin liittyviä tiedostoja, jotka on käsin siirretty SharePoint Online -palveluun. Tähän haluttiin helpotusta siten, että sähköpostiin saapuneet, projekteihin liittyvät, tiedostot menisivät SharePointiin tarkoitusta varten luotuihin kansioihin täysin automaattisesti.

Tähän asti työntekijät ovat joutuneet aina käsin luomaan tarvittavat sijainnit projekteille ja projektitiedostoille SharePointiin sekä kopioimaan uusille projekteille tarvittavat pohjatiedostot.

Cloudlife loi Climeconille Office 365 Power Automate -työnkulun, joka kopioi automaattisesti työntekijöille sähköpostiin tulleet lähtötiedot SharePointin automaattisesti luotuihin kansioihin.

Nykyään Climeconin työntekijät pääsevät paljon nopeammin käsiksi heille asiakkailta saapuneisiin tiedostoihin. Asiakkaiden lähettämät lähtötiedot ovat kaikille saatavina yhteisestä sijainnista lähes välittömästi sen jälkeen, kun asiakas on ne lähettänyt.

Ville Wallendahr
Business Manager
Climecon Oy

Kategoriat: Microsoft 365, Azure, Power Platform, Teams, SharePoint

Climecon on suomalainen sisäilmamuotoilun edelläkävijä, joka toteuttaa fiksumpia sisäilmaratkaisuja, joissa yhdistyvät design, huipputekninen laatu ja kokonaisvaltainen helppous aina suunnittelusta elinkaaren aikaiseen käyttöön.

www.climecon.fi