Kauppakamari halusi tehostaa työskentelyään toimistolla ja sen ulkopuolella työmatkoilla. Samalla vanha tiedostopalvelinratkaisu haluttiin siirtää pilveen konesaliympäristön pienentämiseksi.

Cloudlife loi Saksalais-Suomalaiselle kauppakamarille Microsoft Teams -pohjaisen tiimisivuston SharePoint Onlinen -palvelun päälle ja suoritti tiedostomigraation sovittuina ajankohtina. Tämän seurauksena henkilöstöllä on pääsy dataan riippumatta sijainnistaan ja tiedostohallinnan lisäksi kauppakamari pääsee hyödyntämään myös muita Office 365 -palvelun tuotteita helpommin saman ympäristön sisällä.

Muutosten seurauksena Saksalais-Suomalaisen kauppakamarin henkilöstö on voinut tehostaa työskentelyään merkittävästi ja ylimääräisiä kuluja on saatu poistettua hyödyntämällä tehokkaammin jo olemassa olevia palveluita.

Jan Feller, toimitusjohtaja
Saksalais-Suomalainen kauppakamari

Kategoriat: Microsoft 365, Azure, Power Platform, Teams, SharePoint

Saksalais-Suomalainen Kauppakamari edistää Saksan ja Suomen välisiä taloussuhteita. Sen ensisijainen tehtävä on auttaa alulle uutta liiketoimintaa saksalaisten ja suomalaisten yritysten välillä tarjoamalla räätälöityjä palveluja. Saksalais-Suomalainen Kauppakamari on osa Saksan ulkomaankauppakamarien maailmanlaajuista verkostoa (AHK).

www.ahkfinnland.de