IT-integraatioprojektissa kohdattiin haaste, jonka aiheutti alkuperäinen, suositusten mukainen, .local-pääte toimialueen nimessä. Integroitavan yrityksen Linux-ympäristö ei tukenut kyseistä toimialueen päätettä, jonka seurauksena Revenion toimialue oli muutettava eri muotoon tai integraatiota ei voitu jatkaa.

Cloudlife muutti Revenion toimialuenimen uuteen ja ohjasi muiden ympäristössä toimivien IT-kumppanien toimintaa muutokseen liittyen. Palvelimet ja niiden palvelut, kuten Azure- ja Office 365 -palvelut, muokattiin käyttämään uutta nimeä. Myös työntekijöiden päätelaitteet liitettiin automaattisesti uuteen toimialueeseen.

Revenion toimialuemuutoksen jälkeen koko konsernilla oli uusi yhtenäinen nimi IT-ympäristölle ja integraatioprojektissa päästiin etenemään seuraavaan vaiheeseen.

Timo Hildén, toimitusjohtaja
Revenio Group Oyj

Kategoriat: Microsoft 365, Azure, Power Platform, Teams, SharePoint

Revenio on kansainvälisillä markkinoilla toimiva terveysteknologiakonserni ja oftalmologisten laitteiden globaali kärkiyhtiö. Revenio-konsernin silmän diagnostiikkaratkaisuihin kuuluvat iCare-brändin alla silmänpaineen mittauslaitteet, silmänpohjan kuvantamislaitteet ja perimetrit.

www.revenio.fi