F-Securen palvelut uudistuivat

Lyhyesti kaikki, mitä sinun tulee tietää F-Secure Elementsistä

Kumppanimme F-Secure julkaisi uuden F-Secure Elements -tuoteperheensä hetki sitten. Elementsiin on koottu, jos ei kaikki, niin hyvin monet F-Securen palvelut, jotka nyt muodostavat aikaisempaa yhtenäisemmän tietoturvakokonaisuuden. Kokosimme Cloudlifen ammattilaisten näkökulmasta pikaisen tiivistyksen siitä, mitä sinunkin tulisi tietää näistä uudistuneista palveluista.

F-Secure Elementsin parhaat palat

Palvelut kommunikoivat paremmin keskenään

Aikaisemmin F-Securen palvelut olivat yksittäisiä palveluita, joista tietoturvan kokonaistilanteen yhteenveto piti tehdä kustakin palvelusta erikseen. Uudistuksen myötä palvelut keskustelevat enemmän keskenään. Kun jokin F-Securen sovellus huomaa tietoturvauhan, se viestii siitä myös muihin F-Securen palveluihin automaattisesti. Tämän vuoksi joitakin palveluita pitää päivittää uuteen versioon.

Hallintapaneeli näyttää tietoturvan kokonaistilanteen

Tämä kohta liittyy hieman edelliseen kohtaan. Kun palvelut puhuvat paremmin keskenään, niistä saatava tieto on meille myös helposti nähtävissä. Uudistus auttaa meitä pysymään entistäkin paremmin kartalla tietoturvatilanteestanne, sillä palveluita pystyy seuraamaan yhdestä mielettömän hienosta diagrammi-piirakkakuvionäkymästä, josta huomaamme nopeammin teidän tietoturvamuutoksenne. 

Palvelu koostuu moduuleista, joten palvelut ovat myös hankittavissa erikseen. Kattavaa tietoturvakuvaa varten suosittelemme alla mainittujen palveluiden lisäksi myös säännöllisiä tarkastuksia Cloudlife-tietoturvakartoituksella, joka hyödyntää Elements-tuoteperheen F-Secure Elements Vulnerability Management -palvelua.

F-Secure Elements for Microsoft 365 -suojaus

Microsoft-kumppanina olemme tästä erityisen innoissamme, sillä nyt saatte täydennettyä Microsoftin tarjoamaa tietoturvaa myös F-Securen palvelulla, joka suojaa myös yrityksen sähköposteja. Pilvipalveluissa on hyvä muistaa, että tietoturvavastuu on jaettua vastuuta, jossa tarjoaja monesti vastaa luomansa ohjelman tietoturvasta ja käyttäjä sinne laittamansa sisällön tietoturvaamisesta. 

F-Secure Elements Endpoint Protection 

Nyt sama palvelu suojaa niin tietokoneet kuin puhelimetkin. Huomattavaa on, että palvelu korvaa entisen mobiililaitteiden F-Secure Freedome -palvelun ja vaatii käyttäjältä uuden sovelluksen asennuksen. Ja mikä parasta käyttöönotto on todella helppoa! Tietoturvagurumme Jouni kertoi, että käyttöönottoon menee nyt noin viisi minuuttia, jonka jälkeen laitteesi ovat suojattuja cybermaailman vihollisia vastaan. Sama tuote käy myös iOS- ja Android-laitteille. 👌

Lue lisää: F-Secure Elements