Laitteet, lisenssit ja tietoturva

Meiltä saat tunnetuimmat pilvipalvelut, lisenssit sekä laitteet aina selkeästi hinnoiteltuna ja edullisesti. Cloudlife on Microsoft Silver Partner, WithSecure Silver Partner (entinen F-Secure), Lenovo Partner sekä HP Partner. 

Saatte kauttamme kaikki tunnetuimpien valmistajien työasemat, palvelimet sekä verkkolaitteet. Tarvittaessa toimitamme laitteet paikan päälle ja asennamme ne teille käyttövalmiiksi. Kysytyimpiä laitteitamme ovat Lenovo-työsasemat ja Dell-työasemat sekä HP-, Cisco- ja Unifi-verkkolaitteet.

Laitteiden lisäksi myös pilvipalvelulisenssit hoituvat kauttamme. Toimitamme lisenssit yleisimpien toimittajien tuotteisiin kuten esimerkiksi Microsoft, WithSecure, Adobe, Cisco sekä Datto. Meiltä saatte myös suomalaisten konesalitoimittajien palveluja sekä Microsoft Azure -kapasiteettipalvelut.

Työasemat, palvelimet ja verkkolaitteet

Windows- sekä Mac-päätelaitteita, verkko ja oheislaitteita sekä näiden asennusta.

Työasemat, palvelimet ja verkkolaitteet

Laitteet ovat aina selkeästi hinnoitellut sekä edulliset. Meiltä saat tarvittaessa myös asennuspalvelut.
Lue lisää

SaaS-varmistuspalvelut

Suojaudu kiristysohjelmilta ja tiedon katoamiselta SaaS-varmistusratkaisuilla.

SaaS-varmistuspalvelut

Varmistuspalveluilla suojaat kaiken pilvessäsi sekä myös työasemien ja palvelimien datan. Varmistus ilman erillistä asennusta ja datasi on turvassa.
Palvelukuvaus tulossa pian

WithSecure-tietoturvaratkaisut

Tietoturvaratkaisut ja WithSecure-lisenssit niin päätelaite- kuin pilvipalvelujen suojaukseen.

WithSecure-tietoturvaratkaisut

Cloudlife on WithSecure Silver Partner. Meiltä saatte tietoturvasovellukset ja -palvelut työasemien, päätelaitteiden sekä Microsoft 365 -pilvipalvelun suojaamiseksi.
Palvelukuvaus tulossa pian