Cloudlifen IT-konsulttitunti on tarkoitettu avuksi yrityksille, jotka haluavat asiantuntijan katsauksen tiettyyn aiheeseen tai yleiskatsauksen IT-tilanteeseensa.

Konsulttitunti vierähtää nopeasti, joten taustatiedot on hyvä olla valmiiksi selvillä. Jaa siis huolesi, ajatuksesi ja toiveesi kanssamme, sillä me olemme täällä tehdäksemme vaikeasta helppoa. Cloudlife on Microsoft Silver Partner ja olemme tehneet asiakkaillemme useita eri toteutuksia esimerkiksi alla olevista aiheista.

Hyödynnä vaikka näin:

Pilvipalveluiden käyttöönotto ja Azure-palvelut

Tunnin aikana käydään läpi pilvipalveluiden käytössä huomioitavat asiat sekä niiden käyttöönoton tyypillisimmät sudenkuopat.

Tunti sopii yrityksille, jotka suunnittelevat Microsoft 365 -tai Azure-palveluiden käyttöönottoa ja pohtivat esimerkiksi palvelun kustannuksia, tietoturvaa tai siirtoprojektin laajuutta. Asiantuntijamme auttavat teitä lisenssien valinnassa ja kertovat selkeästi teitä hyödyttävien ominaisuuksien mahdollisuuksista.

SharePoint ja Teams

Tunnin aikana tutustumme ympäristöönne ja toimintatapoihinne. Kertomanne ja näyttämänne perusteella asiantuntijamme antaa teille vinkkejä palveluiden käyttöön ja kehitykseen.

Avaamme teille miten Teamsistä ja SharePointista saa parhaat puolet esiin ja miten niiden hyödyntäminen yhdessä on mahdollista. Me tiedämme, mikä palveluissa on mahdollista ja mikä ei.

Microsoft Power Platform

Tunnin aikana asiantuntijamme selventää teille liiketoiminnan automaatioiden ja analyytikkapalveluiden mahdollisuuksia yrityksessänne. Konsulttina toimii asiantuntijamme, joka rakentaa asiakkaillemme palveluita Microsoftin Power Apps-, Power BI- ja Power Automate -palveluiden avulla.

Tunti sopii yrityksille, jotka pohtivat, kuinka toimintoja voisi visualisoida, automatisoida tai tehdä helpommin.

Kerro meille oma aiheesi

Oheiset esimerkit IT-konsulttitunneista ovat esimerkkejä siitä, mihin kaikkeen Cloudlifen konsulttituntia voi hyödyntää. Osaamistamme voi hyödyntää myös monen muun ongelman ratkaisuun.

Vinkki! Tämä realiaikainen varauskalenteri on myös meidän Microsoft Office 365 -palvelulla toteutettu ratkaisu. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää. 😉