IT-konsulttitunnilla saatte asiantuntijan
tukea ja näkemystä IT-tilanteeseenne

Cloudlifen IT-konsulttitunti on tarkoitettu avuksi yrityksille, jotka haluavat asiantuntijan katsauksen tiettyyn aiheeseen tai vaikka yleiskatsauksen IT-tilanteeseensa. Palvelu on nopealla ajanvarauksella toimiva matalankynnyksen asiantuntijapalvelu. Tunnin aikana konsultti ei suorita IT-toimenpiteitä vaan neuvoo asiantuntemuksellaan teitä eteen päin. 

Tunti vierähtää nopeasti, joten konsulttituntiin kannattaa valmistautua ennen tuntia kunnolla. Alta näette esimerkkejä aiheista, joita tunnin aikana voidaan käsitellä. Cloudlife on Microsoft Silver Partner ja olemme toteuttaneet asiakkaillemme lukuisia projekteja aiheista, joista konsulttimme antavat IT-konsulttitunteja. 

Jaa siis huolesi/ajatuksesi/toiveesi kanssamme. Me olemme täällä tehdäksemme vaikeasta helppoa.

Esimerkkejä konsulttitunnin sisällöistä

Pilvipalveluiden käyttöönotto

Tunti aloitetaan tutustumalla ajatukseenne pilvipalveluihin siirtymisestä. Keskustelussa esiintulleiden aiheiden perusteella asiantuntijamme auttavat teitä lisenssien valinnassa ja kertovat selkeästi teitä hyödyttävien ominaisuuksien käyttöönotosta.

Konsulttitunnin jälkeen teillä on selkeä käsitys siitä,
mitä Microsoftin ja F-Securen palveluita organisaationne kannattaa ottaa käyttöön.

Tunti sopii hyvin sekä yrityksille, jotka suunnittelevat pilvipalveluiden käyttöönottoa tai suunnittelevat siirtymistä Microsoftin maailmaan toisesta pilvipalvelusta.

SharePoint ja Teams

Konsulttitunnin alussa tutustumme ympäristöönne ja toimintatapoihinne. Kertomanne ja näyttämänne ympäristön perusteella asiantuntijamme antaa teille vinkkejä palveluiden käyttöön sekä tarvittaessa kehitysehdotuksen seuraavaksi digiloikaksi.

Tunnin jälkeen teillä on selkeä käsitys siitä, miten Teamsia ja SharePointia voisi organisaatiossanne hyödyntää moderniin työskentelyyn. Asiantuntijamme ovat työskennelleet näiden palveluiden parissa niiden alkuajoista lähtien ja toteuttaneet lukuisia kehitysprojekteja ja koulutuksia niiden parissa. Me tiedämme, mikä palveluissa on mahdollista, ja mikä ei.

Tunti sopii sekä yrityksille, jotka miettivät näiden palveluiden käyttöönottoa ja yrityksille, jotka haluavat tietää,
mihin kaikkeen palveluita voi hyödyntää.

Microsoft Power BI & Power Automate

Tunnin aikana asiantuntijamme selventää teille liiketoiminnan automaatioiden ja analyytikkapalveluiden mahdollisuuksia yrityksessänne. Konsulttina toimii asiantuntijamme, joka rakentaa asiakkaillemme palveluita Microsoftin Power BI ja Power automate - palveluiden avulla.

Tunti sopii yrityksille, jotka pohtivat, kuinka toimintoja voisi tehdä helpommin. Näiden työkalujen avulla voidaan kehittää esimerkiksi markkinoinnin järjestelmiä sekä toiminnanohjauksia. Tunnin jälkeen teillä on selkä käsitys siitä, voiko ideastanne tehdä työkalun.

Microsoft Azure

Tunnin aikana asiantuntijamme keskustelee kanssanne Microsoft Azure -palvelun hyödyntämisestä liiketoiminnassanne. Tunti jakautuu kahtia, jossa ensimmäisen 30 minuutin aikana kuvaatte mahdollisimman kattavasti tämänhetkistä tilanettanne ja ajatuksianne tulevasta. Jälkimmäinen 30 minuuttia sujuu asiantuntijamme ratkaisuehdotuksen parissa tilannetta analysoiden.

Tunti sopii yrityksille, jotka suunnottelelvat Azure-palvelun käyttöönottoa ja pohtivat esimerkiksi palvelun kustannuksia, tietoturvaa tai siirtoprojektin laajuutta. Azure-palvelussa on paljon mahdollisuuksia, joten tuntia voi hyödyntää myös, jos haluaa yleisesti tutustua palveluun tai miettii, soveltuuko se omaan liiketoimintaan ja tulevaisuuden suunnitelmiin.

Kerro meille oma aiheesi

Yllämainitut IT-konsulttitunnit ovat esimerkkejä siitä, mihin kaikkeen Cloudlifen konsulttituntia voi hyödyntää. Osaamistamme voi hyödyntää myös monen muun ongelman ratkaisuun.

Täytä alla oleva yhteydenottolomake ja kerro meille, miten me voisimme olla avuksi.
Me olemme täällä tekemässä vaikeasta helppoa.

Hinnasto

Vinkki! Tämä realiaikainen varauskalenteri on myös meidän Microsoft Office 365 -palvelulla toteutettu ratkaisu. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää. 😉

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email